Wij zijn er voor u!

Over Extend

In de inclusieve samenleving van vandaag biedt Extend werkgevers deskundige dienstverlening bij het opzetten en implementeren van sociaal ondernemerschap. Ons primaire doel is duurzaam betaald werk (en dus optimale participatie) voor mensen met een arbeidsbeperking. Ook deze doelgroep kan op onze ondersteuning rekenen.

Wij doen ons werk met veel betrokkenheid en vanuit de overtuiging dat sociaal ondernemen leidt tot betere bedrijfsprestaties. Met toonaangevende kennis en expertise voegen wij maatschappelijke waarde toe aan uw organisatie. Naast adviesdiensten onder de noemer ‘MVO People’ kunt u als werkgever bij ons terecht voor concrete werving & selectie en detachering.

Extend is een merk van SOWECO NV.

Samen kansen creëren

Wij zijn ervan overtuigd dat het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt economische én maatschappelijke meerwaarde oplevert. Daarom zetten we ons in om zoveel mogelijk mensen uit de doelgroep te detacheren en plaatsen. Dat doen we niet alleen bij andere werkgevers, maar ook binnen ons eigen bedrijf.

Professioneel en klantgericht

Wij ontzorgen bedrijven en instellingen tegen redelijke kosten. Naast opleidingen, begeleiding en coaching bieden we werkgevers ondersteuning bij het geschikt maken van hun organisatie voor de inzet van medewerkers uit de doelgroep. Al met al staat Extend voor uiterst professionele dienstverlening en innovatieve ‘klantgerichte’ arrangementen.

Waar staan wij voor?

  • Wij zijn betrouwbaar en integer.
  • Wij dragen bij aan een duurzame samenleving.
  • Wij zijn innovatief en oplossingsgericht.

Wat kunnen wij voor u doen?

Benieuwd hoe u heel eenvoudig en efficiënt bepaalde werkzaamheden kunt uitbesteden via Extend? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze consultants.

Maak vrijblijvend kennis

Werkgever aan het woord

Wij werken voor