Je kan je geld maar één keer uitgeven, dus investeer SLIM!

9 maart 2021

SLIM-SUBSIDIE 2021

Investeren in leren en ontwikkelen op de werkvloer is belangrijk om toekomstbestendig te blijven als bedrijf. Met behulp van de SLIM-regeling kan je deze investering grotendeels bekostigen. Hoe slim is dat?! Net als vorig jaar kunnen MKB-ondernemers ook nu weer gebruik maken van deze subsidie.

Het 3e aanvraagtijdvak is geopend op 2 maart en sluit op 31 maart 2021 om 17.00 uur. De consultants van Extend hebben in 2020 samen met enkele werkgevers succesvol subsidieaanvragen ingediend, waarmee op dit moment mooie projecten worden uitgevoerd.

Advies van Extend

Extend kan je helpen bij het aanvragen van de subsidie en de uitvoering van activiteiten. Wij hebben eigen HR- en loopbaandeskundigen die een opleidingsplan kunnen maken dat past bij de toekomstdoelstellingen van jouw bedrijf. Dit opleidingsplan en de speerpunten vertalen we naar individuele loopbaanadviezen voor de medewerkers. De consultants van Extend kunnen het projectmanagement verzorgen van het gehele project, maar ook ook op onderdelen adviseren en ondersteunen.

Meer weten?

Neem contact op met Mariska Çubuk, senior consultant. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Tel. 06-20370131.

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/aanvragen

Terug naar overzicht