Extend in actie

Bij Extend vinden we het belangrijk om gezond en sportief bezig te zijn. Zo blijven we lekker fit en kunnen we fit aan het werk. Regelmatig nemen we deel aan verschillende wedstrijden. Ook onze deelnemers hebben vaak een rol bij dit soort evenementen. De laatste weken hebben we er weer twee mooie evenementen op zitten.

Tot de Nek ik de Drek

Met drie teams hebben we deelgenomen aan deze mudrun in Vriezenveen met meer dan 100 obstakels. Helemaal onder de modder, maar voldaan, heeft iedereen de finish gehaald. Ook onze deelnemers hadden hier een mooie rol. Op vrijdagavond hebben we met onze deelnemers een buffet verzorgd voor de sponsoren van de run. Zaterdag zag het terrein er helemaal spic en span uit door onze opruimwerkzaamheden. Bij de finish deelden we water uit en zorgden we ervoor dat de finish goed verliep.

 

Triathlon Holten

Ruim een week geleden deden Joep en Mariska mee aan de Triathlon in Holten. Het waren tropische temperaturen, maar dat heeft ze er niet van weerhouden alles te geven. Beiden hebben de Olympic Distance met een mooie tijd volbracht!

 

Terug naar overzicht