Extend organiseert twee geslaagde events

11 september 2019

Op donderdag 29 augustus was de Extend Mountainbike Experience en op vrijdag 30 augustus was het Extend Business Event.

De Extend Mountainbike Experience startte met een clinic. Onder leiding van de organisatie Bike Challenge van Maarten Nijland leerden de deelnemers de fijne kneepjes van de mountainbiketechniek. Zowel voor beginners als gevorderden was er genoeg uitdaging op het circuit. Vervolgens was er een toertocht door het Twentse land die werd afgesloten met de mooie mountainbikeroute van het Lageveld. Hier konden de leerervaringen uit de clinic goed worden toegepast. Na al deze inspanning, hebben we genoten van een overheerlijke BBQ, verzorgd door medewerkers van SOWECO-Extend.


“Ik heb ontzettend genoten van de Extend Mountainbike Experience. De combinatie van een zakelijke insteek gecombineerd met plezier sprak me enorm aan. Ik vond de clinic verzorgd door Bike Challenge zeer professioneel. Ook als ervaren mountainbiker heb ik er veel aan gehad. Vooral veel techniek geleerd die middag. De groep was divers en toch kon iedereen op zijn of haar niveau werken aan de techniek en lekker fietsen. Het was echt gaaf om te doen en ik heb er zelfs nog nieuwe contacten aan overgehouden. De BBQ na afloop was ook lekker relaxed en heerlijk om de middag mee af te sluiten.”, vertelt Ted Tibben, hoofd bedrijfsbureau Harmeling Interieurconcepten.

Tijdens het Extend Business Event nam Tom Veelers, voormalig profrenner en ploegleider, ons mee in de wielerwereld en de parallellen tussen topsport en bedrijfsleven. Daarna genoten we van een culinair diner bij Restaurant Ledeboer in Almelo. Ontmoeting, inspiratie en gezelligheid stonden centraal tijdens de geanimeerde gesprekken tussen de gasten. Na afloop kon in de VIP-tent de Profronde worden gevolgd en bleef het nog lang gezellig.

Eén van de aanwezigen, Han Farwick, directeur-eigenaar Farwick Groenspecialisten vertelt hoe hij het Business Event heeft ervaren: “Ik heb het Extend Business Event bijgewoond op uitnodiging van Extend. De ambiance bij Ledeboer was super. Heerlijk gegeten en leuke gesprekken gehad met andere gasten. Het inspirerende verhaal van Tom Veelers vond ik erg boeiend. Dat gold geloof ik niet alleen voor mij, maar voor alle aanwezigen. Tom had de volle aandacht van de hele zaal. Mooi om te zien hoe zo’n wielerploeg ook eigenlijk een bedrijf is. Het doorzettingsvermogen dat je moet hebben als renner en de precisie van de voorbereiding om te presteren. Maar ook de boodschap dat je het doet met elkaar. Je pas kunt scoren als je team werkt als een goed geoliede machine. Dat is waar je als ondernemer ook dagelijks mee bezig bent, dus daar heb ik van genoten. En natuurlijk hebben we tot slot de wielerronde bekeken vanuit de VIP-tent. Ik was zelf niet echt bekend met wielrennen, maar na het verhaal van Tom kijk je dan anders naar zo’n wedstrijd. Ik vond het een geslaagd event!”

Beide events werden mogelijk gemaakt door Djopzz, Hapré Zorg & Inkomen, Rabobank Noord en West Twente, De Jong & Laan, Eshuis Accountants, Voskamp Groep, Extend, Daniëls Huisman, M-TriX installatie adviseurs en De Groene Taxi.
Extend nam de organisatie voor haar rekening. Onze partners werden volledig ontzorgd en konden alle aandacht geven aan hun gasten.

Spreekt u dit aan? Neem dan contact op met Ingrid Beumers om de mogelijkheden voor volgend jaar te bespreken (ingrid.beumers@extendmvo.nl).

Terug naar overzicht