“Kijkje in de keuken” bij SOWECO-Extend voor samenwerkingspartners

8 oktober 2019

Afgelopen donderdag 3 oktober organiseerden we voor samenwerkingspartners, zoals De Klup, VSO De Brug, ROC van Twente en diverse zorginstellingen een event om een “kijkje in de keuken” te geven. Letterlijk en figuurlijk. Aanleiding was het 50-jarig bestaan van SOWECO. Nick (consulent trajecten Extend): “Een mooi moment om op een informele manier nader kennis te maken met deze enthousiaste mensen en te kijken hoe we elkaar verder kunnen versterken in onze samenwerking.”

We zijn gestart met een rondleiding langs verschillende werkzaamheden en dienstverleningen die we uitvoeren. Eén van de onderdelen was de keuken van Bedrijfsrestaurant De Parel waar onze gasten hun eigen tapas konden bereiden om op een later tijdstip lekker van te genieten.

Na de rondleiding stonden de gasten voor een kleine uitdaging: we hebben getest hoe goed ze hebben opgelet tijdens de rondleiding door middel van een informele pubquiz. Tijdens de pubquiz werden de eigengemaakte tapas geserveerd onder het genot van een drankje. “Mijn collega en ik hebben de middag als waardevol ervaren. Goed om te weten wat jullie allemaal doen. Nieuwe kennis en ervaring is opgedaan”, aldus Leonne Aalderink, persoonlijk begeleider bij JP van den Bent.

De winnaars van de pubquiz gingen naar huis met een waardebon voor een lunch in ons Bedrijfsrestaurant De Parel voor twee personen.

Frank Dijkmans, jobcoach bij ZAZ Welzijn vertelt: “Het is goed om te weten wat een ander in de keuken heeft want soms kom je er zomaar achter dat jij iets nodig hebt wat de buurman heeft. Ik ben blij dat ik geweest ben en heb er zeker ook wat aan gehad. Ik probeer niet voor niets een afspraak met Extend te maken.”

Terug naar overzicht