Inspiratiesessies en Masterclasses

Dit jaar heeft Extend voor u diverse masterclasses en inspiratiesessies op het programma staan. Onze ervaren consultants nemen u in korte tijd mee in diverse thema’s waardoor u doeltreffend uw kennis kunt verrijken. Kies hieronder één van onze masterclasses of inspiratiesessies en verrijk uw kennis op doeltreffende wijze!

Bekijk de beschikbare trainingen Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen

13 en 20 sept. en 4 en 11 okt.: Training ‘Interne Jobcoaching’

Het begeleiden en aansturen vraagt meer dan het bieden van werkgelegenheid. Veel werkgevers hebben gemerkt dat het loont om hun leidinggevenden extra skills te laten ontwikkelen. Deze training komt de integratie, het samenwerken en de arbeidsproductiviteit ten goede.

Woensdag 7 november: Masterclass ‘Aan de slag met PSO’. Wordt PSO gecertificeerd

Deze masterclass is bedoeld voor organisaties die PSO gecertificeerd willen worden en graag efficiënt en doelmatig aan de slag willen. In één dag leert een zeer deskundige en ervaren PSO-adviseur u alles wat u moet weten om het proces van PSO-certificering succesvol te starten binnen uw organisatie.

11, 18 oktober en 1, 8, 15 en 22 november: Training Omgaan & begeleiden werknemers met arbeidsbeperking!

Werkplein Twente biedt u nu een unieke kans om kosteloos deel te nemen aan de training Omgaan en begeleiden van werknemers met een arbeidsbeperking. Extend verzorgt deze op 11, 18 oktober en 1, 8, 15 en 22 november. Zes ochtenden van 9.00 uur tot 12.00 uur.

3 dagen training in oktober en november: Buitengewoon Coachen & Begeleiden

Het begeleiden en aansturen vraagt meer dan het bieden van werkgelegenheid. Veel werkgevers hebben gemerkt dat het loont om hun leidinggevenden extra skills te laten ontwikkelen. Dit komt de integratie, het samenwerken en de arbeidsproductiviteit ten goede. Grijp nu uw kans!

27 november Masterclass Social Return bij aanbestedingen

Komt u steeds vaker Social Return-vraagstukken tegen in aanbestedingen en wilt u weten hoe u dit het beste kan aanpakken? In deze masterclass leren wij u de spelregels van SROI, hoe u hierop kunt anticiperen en hoe de overheid uw plannen van aanpak beoordeelt. Met als resultaat dat u precies weet wat de beste aanpak is voor uw organisatie en hoe u Social Return omdraait: van verplichting naar kans!

Blijf op de hoogte van nieuw trainingsaanbod

Heeft u interesse in de trainingen van Extend, maar ziet u de juiste training voor u er nog niet tussenstaan? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij houden u dan op de hoogte als er nieuw aanbod is.

 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Wij werken voor