Het voorjaar komt eraan!

Tijd voor nieuwe ontwikkelingen en inspiratie!

Bekijk de masterclasses en inspiratiesessies van april

Inspiratiesessies en Masterclasses

Dit voorjaar heeft Extend voor u twee masterclasses en een inspiratiesessie op het programma staan. Onze ervaren consultants nemen u in korte tijd mee in diverse thema’s waardoor u doeltreffend uw kennis kunt verrijken. Kies hieronder één van onze masterclasses of inspiratiesessie en verrijk uw kennis op doeltreffende wijze! Ontvang nu 10% korting op elke extra deelnemer die u opgeeft.

Bekijk de beschikbare trainingen

3 april: Inspiratiesessie Prestatieladder Socialer Ondernemen

In drie uur laten wij u kennis maken met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Wij informeren u wat de PSO voor uw organisatie kan betekenen en leggen uit wat de voordelen zijn van het systematisch aan de slag gaan met sociaal ondernemen met behulp van de PSO.

4 april: Masterclass Aan de slag met PSO

Deze masterclass is bedoeld voor organisaties die PSO gecertificeerd willen worden en graag efficiënt en doelmatig aan de slag willen. In één dag leert een zeer deskundige en ervaren PSO-adviseur u alles wat u moet weten om het proces van PSO-certificering succesvol te starten binnen uw organisatie.

17 april: Masterclass Social Return bij aanbestedingen

Komt u steeds vaker Social Return-vraagstukken tegen in aanbestedingen en wilt u weten hoe u dit het beste kan aanpakken? In deze masterclass leren wij u de spelregels van SROI, hoe u hierop kunt anticiperen en hoe de overheid uw plannen van aanpak beoordeelt.

3 dagen training in april en mei: Buitengewoon Coachen & Begeleiden

Het begeleiden en aansturen vraagt meer dan het bieden van werkgelegenheid. Veel werkgevers hebben gemerkt dat het loont om hun leidinggevenden extra skills te laten ontwikkelen. Dit komt de integratie, het samenwerken en de arbeidsproductiviteit ten goede. Grijp nu uw kans!

4 middagen in mei: Training Interne Jobcoaching

Het begeleiden en aansturen vraagt meer dan het bieden van werkgelegenheid. Veel werkgevers hebben gemerkt dat het loont om hun leidinggevenden extra skills te laten ontwikkelen. Deze training komt de integratie, het samenwerken en de arbeidsproductiviteit ten goede.

25 april: Training Samenwerken met collega’s uit de doelgroep Participatiewet

Aan het einde van de dag heeft u meer kennis van en begrip voor diverse arbeidsbeperkingen en de effecten hiervan op het werk. Dit heeft een positief effect op de samenwerking en het levert u gegarandeerd meer werkplezier en een positieve werksfeer op uw afdeling.

Wij werken voor