Trainingen en Masterclasses

Dit jaar heeft Extend weer een uitgebreid programma met trainingen en masterclasses voor u beschikbaar. U kunt zich individueel inschrijven, waardoor u voor een aantrekkelijke prijs uw kennis verrijkt en competenties ontwikkelt. Extra voordeel is het ontmoeten van professionals van andere bedrijven, waardoor u direct uw netwerk vergroot.

Bekijk de beschikbare trainingen Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen

10, 17 en 31 oktober 2019

Buitengewoon Coachen & Begeleiden

Het begeleiden en aansturen vraagt meer dan het bieden van werkgelegenheid. Veel werkgevers hebben gemerkt dat het loont om hun leidinggevenden extra skills te laten ontwikkelen. Dit komt de integratie, het samenwerken en de arbeidsproductiviteit ten goede. Grijp nu uw kans!

17 en 24 september en 1 en 8 oktober 2019

Training Interne Jobcoaching

Biedt u medewerkers met een arbeidsbeperking een duurzame werkplek in uw bedrijf en wilt u zelf de begeleiding organiseren? Dan heeft Extend de perfecte training voor u, waarmee u tevens voldoet aan de eisen die het UWV stelt aan Interne Jobcoaching.

16 mei 2019

Training Samenwerken met collega’s uit de doelgroep Participatiewet

Werken in uw bedrijf één of meerdere collega’s met een arbeidsbeperking en zou u graag leren hoe u nog beter met elkaar kunt samenwerken om tot optimale arbeidsproductiviteit te komen? Extend heeft een training ontwikkeld voor mensen die meer kennis willen opdoen over diverse handicaps en willen leren hoe zij als collega het beste hiermee kunnen omgaan.

Donderdag 12 september 2019

Masterclass Social Return bij aanbestedingen

Komt u steeds vaker Social Return-vraagstukken tegen in aanbestedingen en wilt u weten hoe u dit het beste kan aanpakken? In deze masterclass leren wij u de spelregels van SROI, hoe u hierop kunt anticiperen en hoe de overheid uw plannen van aanpak beoordeelt. Met als resultaat dat u precies weet wat de beste aanpak is voor uw organisatie en hoe u Social Return omdraait: van verplichting naar kans!

Donderdag 6 juni 2019

Masterclass ‘Aan de slag met PSO’

Deze masterclass is bedoeld voor organisaties die PSO gecertificeerd willen worden en graag efficiënt en doelmatig aan de slag willen. In één dag leert een zeer deskundige en ervaren PSO-adviseur u alles wat u moet weten om het proces van PSO-certificering succesvol te starten binnen uw organisatie.

Donderdag 24 september, 15 oktober en 14 november 2019

Training Inclusief Herontwerp Werkprocessen 

Door de steeds krapper wordende arbeidsmarkt, merken veel bedrijven dat het moeilijker wordt om geschikt personeel te vinden op bestaande vacatures. Voor de toekomst betekent dit dat we al het beschikbare arbeidspotentieel nodig hebben om de klus te klaren. De methode inclusief herontwerp werkprocessen kan hierbij helpen.

Blijf op de hoogte van nieuw trainingsaanbod

Heeft u interesse in de trainingen van Extend, maar ziet u de juiste training voor u er nog niet tussenstaan? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij houden u dan op de hoogte als er nieuw aanbod is.

 

 Error: REST Response Error: simplexml_load_string(): ^

Wij werken voor