Trainingen en kennissessies

Extend heeft een uitgebreid programma met trainingen en kennissessies voor u beschikbaar. Wij verzorgen in heel Nederland in-company trainingen bij werkgevers. Onze consultants vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om u individueel in te schrijven voor een training. Hieronder vindt u ons actuele aanbod.

Bekijk de beschikbare trainingen Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen

24 november & 8 december 2020

Training Interne Jobcoaching

Biedt u medewerkers met een arbeidsbeperking een duurzame werkplek in uw bedrijf en wilt u zelf de begeleiding organiseren? Dan heeft Extend de perfecte training voor u, waarmee u tevens voldoet aan de eisen die het UWV stelt aan Interne Jobcoaching.

15 december 2020

Training Aan de slag met PSO 

Deze training is bedoeld voor organisaties die PSO gecertificeerd willen worden en graag efficiënt en doelmatig aan de slag willen. In één dag leert een zeer deskundige en ervaren PSO-adviseur u alles wat u moet weten om het proces van PSO-certificering succesvol te starten binnen uw organisatie.

8 oktober 2020

Kennissessie Social Return bij aanbestedingen

Komt u steeds vaker Social Return-vraagstukken tegen in aanbestedingen en wilt u weten hoe u dit het beste kan aanpakken? In deze kennissessie leren wij u de spelregels van SROI, hoe u hierop kunt anticiperen en hoe de overheid uw plannen van aanpak beoordeelt. Met als resultaat dat u precies weet wat de beste aanpak is voor uw organisatie en hoe u Social Return omdraait: van verplichting naar kans!

Blijf op de hoogte van ons trainingsaanbod

Heeft u interesse in een training van Extend, maar onderstaande datum past u niet? Of wilt u graag overleggen welke andere mogelijkheden er zijn? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Wij werken voor