PSO – Prestatieladder Socialer Ondernemen

PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) is het landelijke keurmerk waarmee werkgevers zich kunnen onderscheiden op het gebied van sociaal ondernemen. Het keurmerk kan u veel voordeel opleveren bij aanbestedingen en helpt u gerichtere keuzes te maken om uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Waarom Extend kiezen voor PSO-advies?


Extend is dé expert op het gebied van PSO-advies. Wij zijn al betrokken bij de Prestatieladder Socialer Ondernemen vanaf de ontwikkeling en hebben een zeer uitgebreid en divers portfolio opgebouwd in het begeleiden van bedrijven en overheidsinstanties. Wij staan garant voor optimale procesbegeleiding, voor elk type organisatie.

Gecertificeerde PSO-adviseurs

Extend is licentiehouder bij PSO-Nederland. Met Anneke Scheurink en Bianca Hofmeijer hebben wij twee gecertificeerde PSO-adviseurs in dienst. Daarnaast maakt Mariska Çubuk-van den Noort deel uit van de Commissie van Deskundigen PSO bij TNO.

Meer weten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Meer weten over PSO?

Bent u benieuwd hoe Extend uw organisatie compleet kan begeleiden in het behalen van een PSO-certificering? Wij vertellen u er graag over tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Maak vrijblijvend kennis

Kom in gesprek met: Bianca Hofmeijer

Werkgever aan het woord

Wij werken voor