Weten welke kansen er voor jou liggen?

Meld je vrijblijvend aan!

Ja, ik meld me aan

Kansrijke beroepen

In de hieronder beschreven branches, kun je voor sommige beroepen met je vmbo- of mbo-1- niveau direct aan de slag. Voor andere beroepen is een (korte) training of certificaat noodzakelijk. Laat je in ieder geval vooraf goed informeren over wat er precies nodig is om het werk te kunnen doen. Wij willen je graag helpen en ook samen met jou op zoek gaan naar een werkgever.

Schoonmaak-reiniging

Vind je het leuk om met mensen te werken en wil je mensen blij maken met je werk? Dan is werken in de schoonmaakbranche misschien wel iets voor jou. Je zult versteld staan hoeveel verschillende richtingen er in de schoonmaak zijn. Schoonmaakbedrijven zijn continue op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Samen met jou willen we kijken welke schoonmaakwerkzaamheden bij jou passen. Je krijgt een interne training en je kunt snel aan het werk bij een van de vele bedrijven waar Extend mee samenwerkt. Wij vertellen je graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek welke schoonmaakvacatures wij hebben.

Transport en logistiek

Nederland is een transport land. Dat is ook te merken aan de vele vacatures die er zijn in de transport en logistiek. Vindt jij het leuk om op een heftruck te rijden of om spullen klaar te zetten voor transport? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we kijken bij welk bedrijf jij het beste past. We hebben doorlopend vacatures voor o.a.:

  • expeditie medewerker, lader / losser;
  • orderpicker, magazijnmedewerker;
  • personen vervoer/taxichauffeur;
  • heftruckchauffeur.

Groen en milieu

Buiten werken en samen met je collega’s plantsoenen of tuinen weer mooi maken… Dàt  is werken in de groenvoorziening. De bedrijven waar Extend mee samenwerkt zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die met wat extra aandacht het vak willen leren in de praktijk. Ook als je graag met een maaimachine wilt werken of liever met een kettingzaag aan de slag wilt. Maak vrijblijvend kennis met ons en samen met jou gaan we op zoek naar het bedrijf waar jij je carrière kunt beginnen.

Opleiding met baangarantie

Bouwnijverheid

De bouwsector is weer volop op zoek naar nieuwe collega’s en de keuze is groot. Ook als je weinig ervaring of geen specifieke opleiding hebt gevolgd. Extend heeft contacten met veel bedrijven die jou graag verwelkomen. Zo kun je  aan het werk als o.a.:

  • opperman;
  • stratenmaker;
  • natuursteenbewerker;
  • (onderhouds)schilder / behanger / restauratieschilder / kitter;
  • werkplaatstimmerman / machinaal houtbewerker;
  • asbestverwijderaar / sloper.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met ons op en ontdek waar jij aan de slag kunt.

Meer weten?

Benieuwd waar jouw kansen op werk liggen? Meld je eenvoudig en vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met je op om je mogelijkheden te bekijken. Kijk ook regelmatig op onze website. Daar vind je actuele informatie over bijeenkomsten waar je kennis kunt maken met verschillende beroepen.

Meld je aan

Kom in gesprek met: Rob Sleebos

Werknemer aan het woord